Школи п’ятьох громад Херсонщини забезпечені мобільними компʼютерними класами

12 Квітня 2024, 18:00

Ілюстративне фото: відкриті джерела.

Освітні заклади Херсонщини забезпечили пʼятьма мобільними компʼютерними класами Їх отримали школи Білозерської, Великоолександрівської, Дар’ївської, Нововоронцовської та Чорнобаївської громад Херсонщини.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.
Кожен мобільний клас має ноутбуки для учнів, професійний пристрій для вчителя, набір аксесуарів для дітей з обмеженими можливостями, зарядну станцію, роутер, а також тренінги, посібники та методичні рекомендації для педагогів. Реалізація цього проєкту значно полегшить роботу педагогів та забезпечить доступ до навчання дітлахів.
Допомога стала можливою за підтримки БО «100% життя», ГО «Українська посмішка» за фінансової підтримки Гуманітарного Фонду для України.
Спільно зазначаені організації втілюють проєкт “Надання цифрових інструментів для подолання відставання у навчанні, соціально-емоційного розвитку та оцінки стану психічного здоров’я для найбільш вразливих 35000 дітей у сільській місцевості”.
Крім цього, українські видавництва передали сучасну літературу для зруйнованих рросіянами бібліотек зі спаленими книгами. Це стало можливим у межах акції “Вільні читають українською!”.