Росіяни “засвітили” херсонську псевдоактивістку Ольгу Голохвастову в окупованому Генічеську

26 Листопада 2023, 16:58

Херсонська псевдоактивістка і прибічниця покійного колаборанта Кирила Стремоусова Ольга Голохвастова “засвітилась” на лівобережжі Херсонщини. Фото з нею у соцмережу виклали члени так званого “Херсонського філіалу спілки письменників Росії”, який був нещодавно заснований в окупованому Генічеську.

Голохвастова відома тим, що, за повідомленням видання “МОСТ”, під час окупації Херсона  працювала в пункті з надання «благодійної допомоги», створеному в обласному центрі росіянами.

До окупації Херсонщини Ольга Голохвастова позіціонувала себе як «транспортна активістка», має невеликий досвід роботи на держслужбі, брала участь у різних акціях. Зокрема, вона на початку 2020 року разом з Кирилом Стремоусовим і Валерієм Кулешовим брала участь у «підкилимовій» боротьбі в Херсонській міськраді.

Чим “активістка” займається в Генічеську зараз – невідомо, крім того, що жінка пише та публікує дуже погані вірші та, ймовірно, стала членом “Спілки письменників Росії”.

Росіяни заявляють, що “за всім професіоналізмом Голохвастової ховається вразлива та ніжна душа поетеси. У її віршах є й тонка любовна лірика та патріотичні нотки і гордість за свого діда, героя Радянського союзу, любов до батьківщини, захоплення Росією”.

Як бачимо, ані дід-герой, ані безмежна любов до Росії не допомагають жінці писати вірші рівнем  вище початкової школи.