Росіяни намагаються “воскресити” Стрємоусова у соцмережах

21 Червня 2023, 11:44

Херсонський колаборант Кіріл Стрємоусов “воскрес”, проте, на щастя, тільки у соцмережах. На початку червня цього року в його Telegram-каналі з’явились нові публікації, через що знайшлись росіяни, які стверджують, що Стрємоусов живий і просто переховується від українських спецслужб. 

Також на початку червня у російській соцмережі “ВКонтактє” було опубліковано кілька дописів, у яких смерть Стрємоусова ставиться під сумнів. Росіяни придумали цілу конспірологічну теорію, за якою Кіріл живий, а аварія, в якій він загинув, була інсценована ФСБ. Із самого початку чутки про смерть Стрємоусова не підтверджувалися, а дані про обставини смерті різнилися. Все, що відбувається, змушує задуматися, а чи не була трагічна загибель заступника глави російського регіону простим інсценуванням?” – пишуть окупанти у соцмережах. 

Деякі росіяни навіть заявили, що їм вдалось зв’язатись із загиблим Стрємоусовим через Telegram і домовитись про співпрацю.

Далі – більше: у соцмережі “ВКонтактє” 10 червня з’явились публікації про те, що херсонський колаборант вже навіть “воює на фронті”. Стрємоусов знову на передовій! Посилюємо оборону і відступати не збираємось!” – пишуть вони. 

Від початку літа хтось зробив аж 6 нових публікацій у Telegram-каналі загиблого колаборанта. Більше ніяких фактів, які підтверджували б те, що Стрємоусов живий, росіяни не надають. Тож поки що офіційно Кіріл продовжує перебувати там, де і має бути – у пеклі.

Раніше повідомлялось, що вода відступила від 32 населених пунктів правобережжя Херсонщини. Роботи з ліквідації наслідків підтоплення тривають.