“Міністр” Бриков показуватиме школярам з лівобережжя Херсонщини фільми про “злочини бандерівців”

29 Жовтня 2023, 11:59

Школярам з лівобережжя Херсонщини продовжують нав’язувати фейки російської пропаганди. Для дискредитації української армії та України загалом окупанти створили цілий цикл відео під назвою “Чорна книга”. В них окупанти розповідатимуть дітям про вигадані  “злочини бандерівців” і “українських націоналістів”.

Про це російським журналістам розповів так званий “міністр інформаційної політики Херсонщини” Євген Бриков.

“Метою проекту є поширення інформації про злочини київського режиму та українських неонацистів серед жителів Херсонської області та інших нових регіонів, особливо серед молоді”, – зазначив колаборант. 

За словами Брикова, херсонська молодь активно користується сервісами VPN для того, щоб читати “деякі соцмережі, що заблоковані в Росії”. Для того, щоб школярі віддавали перевагу російській пропаганді, а не відкритим джерелам, “міністр” і пропонує проводити покази відео про фейкові злочини українських військових.

“Ми комплексно починаємо працювати з молоддю щодо патріотичного виховання. Ми вирішили зробити формат бесіди, тому що в цій темі важливо мати можливість ставити запитання в умовах, коли українська пропаганда за підтримки західних кураторів уміло використовує всі соцмережі для поширення дезінформації” – зазначив так званий “міністр”. 

Нагадаємо, що 16 лютого 2023 року  СБУ повідомила про підозру Євгену Брикову, який  добровільно погодився очолити окупаційний “департамент”, а згодом “міністерство інформаційної політики” Херсонської області.