Братчук відповів колаборантці Ковітіді

30 Квітня 2023, 11:25

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук прокоментував заяви «сенатора» від Криму, колаборантки Ольги Ковітіді, яка після пожежі на нафтобазі в Севастополі закликала армію РФ атакувати Одесу.

Про це він розповів в ефірі національного телемарафону.

Він акцентував, що у Криму – справді паніка. Зокрема, у так званих “владних колах окупантів”. Заява депутатки-зрадниці Ольги Ковітіді – яскраве цьому підтвердження.

Братчук зауважив, що час справедливого покарання загарбників наближається. Вони це прекрасно усвідомлюють, тому й панікують.

За його словами, на Ковітіді й інших кримських колаборантів, які ще можуть здатися, чекають в Одесі, і «суд буде найм’якшим покаранням» для них.

Як повідомлялось, колаборантка Ковітіді після пожежі на нафтобазі в Севастополі заявила, що «усі нафтоналивні сховища Одеси мають бути знищені. Стратегічне рішення про нейтралізацію Одеси як військової бази України має бути прийнято».

В окупованому Севастополі вночі 29 квітня «загорілася» нафтобаза в Козачій бухті. Окупаційний «уряд» поскаржився, що об’єкт атакував безпілотний апарат.