Керівництво окупантів боїться опору місцевого населення Херсонщини, тому пересувається містом з великою кількістю охорони

04 Червня 2022, 08:24

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

Генеральний штаб Збройних сил України на своїй сторінці в соцмережі повідомляє, що керівництво російських окупантів боїться опору місцевих на Херсонщині, тому змушене вдаватись до посилених засобів охорони.

“Загарбники бояться опору місцевого населення, який наростає зокрема у Херсонській області. Керівництво окупантів пересувається з великою кількістю охорони, в бронежилетах, у броньованих машинах. Місцеві жителі продовжують чинити тотальний спротив“, – йдеться у повідомленні.

Оперативне Командування “Південь” також зазначає, що окупанти побоюються того опору, який наростає серед місцевого населення Херсонської області. Місцеві жителі продовжують чинити спротив. Щодня в обласному центрі з’являються прапори, мотиваційні написи і “посилання” для окупантів, поширюються листівки. Керівництво окупаційної влади пересувається з великою кількістю охорони, в бронежилетах, у броньованих машинах. Мають острах за своє життя. Тож в район Херсону підтягнули до 4 самохідних гармат великої потужності типу «Піон».

Генштаб ЗСУ додає, що на Південнобузькому напрямку противник веде позиційну оборону та намагається здійснювати вогневе ураження українських підрозділів.

Раніше повідомлялось, що на Херсонщині ЗСУ знищили три ворожих БТР та близько 20 осіб армії окупантів.