На Херсонщині поліцейські влаштували облаву на учнів, що палять

03 Жовтня 2020, 11:50

Ювенальні поліцейські провели рейди неподалік від навчальних закладів в Херсоні та Олешках по виявленню неповнолітніх курців. В поле зору правоохоронців потрапили учні старших класів, які збиралися групами та курили тютюнові вироби.

У відношенні хлопців та дівчат складені адміністративні протоколи за ст.175-1 КУпАП «Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях»

Про це повідомляють в Нацполіції. 

” Ми проводимо такі рейди біля території навчальних закладів у всіх районах області. Основна мета цієї роботи – профілактика і припинення тютюнопаління серед підлітків, а також інформування їх про адміністративну відповідальність за такі правопорушення. Лише з початку навчального року ми склали 30 адміністративних протоколів у відношенні учнів-курців А з початку року таких протоколів склали понад 120,”  – повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Віталій Сайфутдінов.

Раніше повідомлялось, що що завдяки використанню нововї системи відеоспостереження  були розкриті: 4 умисних вбивства, 15 угонів транспортних засобів, 35 пограбувань та розбійних нападів та 60 крадіжок загальною сумою збитків більш ніж 6 мільйонів гривень. Також поліцією було встановлено 170 автомобілів, що використовувались при вчиненні злочинів.