У селі на Херсонщині облаштували “диво-простір”

07 Листопада 2019, 11:24

У селі Строганівка Присиваської об’єднаної територіальної громади Херсонської області облаштували громадський простір для проведення публічних заходів та навчання. Про це повідомляється на сторінці “Громадський простір Строганівка” у Фейсбуці, передає IPC-Генічеськ.

“Громадський простір укомплектовано в повному обсязі! Отримали музичну апаратуру, фліпчарт. Маємо вичерпну можливість проводити конференції, семінари, заохочувати жителів села до участі в суспільно-корисних заходах”, – зазначається у повідомленні.

У повідомленні уточнюється, що громадський простір було облаштовано в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який у Херсонській області виконує ГО «Громадський центр «Нова генерація» у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

На сторінці громадського простору також опубліковано вірш зі словами подяки.

Нагадаємо:

\Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) − це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Globa lCommunities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAIDDOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.

 

фото зі сторінки Громадський Простір Строганівка у Фейсбуці