Новий очільник Генічеської РДА розповів, як проходив «LIFT»

04 Жовтня 2019, 16:18

На фото по центру Андрій Онищенко

Новопризначений голова Генічеської райдержадміністрації Андрій Онищенко розповів, як проходив проект «LIFT».

Андрій Онищенко – перший голова РДА в Україні, призначений Володимиром Зеленським.

Як розповів журналістам новий очільник райдержадміністрації під час інспектуваня ходу будівництва КПВВ “Чонгар”, у Генічеському районі він перебуває з 11 вересня, передає “ІРС-Херсон”.

«Йде дуже суворий відбір кандидатів. Як ви наразі бачите, я перший кандидат, який пройшов на посаду голови РДА. Є ступені перевірки, починаючи з психологічних тестів, поліграф, погодження комісіями при Офісі президента і Кабінету Міністрів», – зазначив Онищенко.

За його словами, на співбесіді з головою Херсонської ОДА Онищенко спілкувався з Юрієм Гусєвим щодо розвитку і безпеки району.

«Надавав презентацію стосовно Генічеського району, пріоритетні завдання, як вирішити нагальні питання і що робити  у подальшому», – розповів він.

Нагадаємо, 2 жовтня під час інспектування ходу робіт з будівництва КПВВ “Чонгар” на адмінкордоні з Кримом за участі Міністра інфраструктури України Владислава Криклія голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв представив нового голову Генічеської райдержадміністрації Андрія Онищенка. Відповідне розпорядження №345/2019-рп від 01 жовтня підписано Президентом України.

Херсонщина стала пілотним регіоном, де вже стартував проект LIFT, через який набирають голів районних державних адміністрацій.

Раніше Генічеську РДА очолював Олександр Воробйов, дружина якого володіє приватним будинком у водоохоронній зоні Арабатської стрілки.