Нова структура Херсонської ОДА: як працюватиме Управління щастя

29 Вересня 2019, 11:00

khoda.gov.ua

У Херсонськіц ОДА створять нові структурні одиниці – зокрема, з’явиться управління щастя та покращення якості життя.

Як працюватиме нове управління та про дискусії навколо нього Юрій Гусєв розповів у програмі «Звіти наживо», повідомляє «ІРС-Херсон».

«Питання впровадження такого управління дискутувалось у нашій команді близько місяця. Ризикнули спробувати. Це управління поки не має свого положення, так само дискутуємо над тим, яким має бути це положення. В цьому управління працюватиме 11 людей з понад 500, які плануються в новій структурі. Ці люди мають відповідати за дуже важливі речі і координувати активності інших структурних підрозділів. Є всесвітній індекс щастя, який має певну методику розрахунку. Ми так само хотіли б розрахувати індекс щастя у Херсонській області і зрозуміти, на чому варто робити акцент. Це безумовно і добробут, і дороги… Включає і питання, які не стосуються матеріальних благ. Очікуємо на креативних, неординарних людей з нетрадиційним мисленням, які прийдуть і будуть працювати в цьому управлінні щастя і покращення якості життя людей», – зазначив голова ОДА.

За словами очільника області, обговорення нової структури ОДА ще триває, очікується, що її запровадять в жовтні.

Нагадаємо, штат працівників Херсонської ОДА зменшиться на 20%, на стільки ж зростуть зарплати робітників. Голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв презентував нову структуру облдержадміністрації. Із 664 тих, хто працює в ОДА нині, лишаться лише 530 осіб. У самого Гусєва буде шість заступників.