Сальдо продемонстрував занедбаний пляж в Генічеську та заявив, що він “чекає на туристів”

11 Квітня 2024, 15:56

Сальдо та "мер" окупованого Генічеська Терських на безлюдному пляжі

Гауляйтер Володимир Сальдо продовжує обіцяти жителям лівобережжя Херсонщини “туристичний бум”, щоправда, не зазначає, коли прогнозована ним навала відпочивальників має статись. Він навіть записав відео на занедбаному пляжі колись курортного Генічеська, в якому фактично визнав, що останні два роки для туристичної сфери регіону були провальними.

Про це повідомляють журналісти “IPC-Південь” з посиланням на російські джерела.

В останні два роки туристична відвідуваність Херсонщини зі зрозумілих причин була не дуже високою, і дещо в рекреаційній зоні занепало. Надалі будуть упорядковані та запущені в роботу об’єкти торгівлі та громадського харчування. До літа жителі Херсонської області та туристи матимуть можливість повноцінно відпочити на прекрасних пляжах нашого Азовського узбережжя”, – зазначив Сальдо.

Сальдо та “мер” окупованого Генічеська Терських на безлюдному пляжі.

Чому колаборант впевнений, що цього року на Херсонщині з’являться відпочивальники – не зрозуміло. Наприклад, за словами самих росіян, минулого року лівобережжя області відвідало аж 12 тисяч туристів, що є сміховинним показником, якщо врахувати, що у 2021 році кількість відпочивальників становила близько 5 мільйонів осіб. Бойові дії на Херсонщині тривають. Хто в таких умовах відвідає регіон з метою відпочинку, Сальдо не уточнює.