Російські окупанти викрали Віталія Бадризлова, директора Каховського геріатричного пансіоната

19 Квітня 2024, 12:56

Фото: відкриті джерела.

У понеділок, 15 квітня 2024 року, ввечері російські окупанти викрали із власного будинку 63-річного Віталія Бадризлова, директора Каховського геріатричного пансіонату. Того дня у місті викрали ще двох місцевих жителів, імена яких поки невідомі.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

15 квітня близько 20 години вечора російські окупанти вдерлися до будинку 63-річного Бадризлова Віталія Леонідовича. Вони влаштували там обшук, а потім забрали і вивезли чоловіка в невідомому напрямку. Де він зараз знаходиться – невідомо.

Віталій Бадризлов є законним директором комунального закладу “Каховський геріатричний пансіонат” Херсонської обласної ради.

Віталій Бадризлов. Фото: соцмережі.

Також відомо, що 15 квітня російські окупанти викрали в Каховці ще двох місцевих жителів. Однак їхні імена і обставини цього злочину невідомі.

Як повідомлялось раніше, усіх підопічних Каховського геріатричного пансіонату окупанти насильно вивезли 5 листопада 2022 року. Їх депортували переважно до Ростовської і Воронезької областей РФ, а 14 підопічних незаконно вивезли до села Стрілкове Генічеського району Херсонщини.

Раніше повідомлялось, що п’ятеро колаборантів з Херсона отримали нові підозри від СБУ. Серед них Віталій Булюк і Сергій Черевко.