ХОВА планує запровадити у місцевих ЦНАПах “єдине вікно” для ветеранів та їхніх родин

12 Квітня 2024, 13:04

Фото: Херсонська ОВА.

Діяльність ЦНАПів, ефективність та доступність адмінпослуг, а також покращення зв’язку й мобільного Інтернету – ключові питання для громад Херсонщини. Обласна влада розглядає можливість запровадження у місцевих Центрах надання адміністративних послуг “єдиного вікна” для обслуговування ветеранів та їхніх родин.

Про це повідомили в Херсонській ОВА.

Михайло Лемак, заступник голови Херсонської ОВА, відвідав Центри надання адміністративних послуг Високопільської та Бериславської громад Бериславського району. На місці обговорили забезпечення ЦНАПів альтернативними джерелами живлення для їх безперервного функціонування. Також йшлося і про кадрове доукомплектування та залучення старост до виконання цифрових рішень.

Мобільний ЦНАП. Фото: Херсонська ОВА.

Крім того, у Херсонській ОВА розглянули можливість запровадження у місцевих ЦНАПах “єдиного вікна” для ветеранів та їхніх родин. Такий сервіс вже розпочав роботу в Музиківській громаді нашої області.
Також Михайло Лемак обговорив з начальниками місцевих військових адміністрацій способи відновлення зв’язку, мобільного Інтернету, теле- та радіомовлення на території громад.