Сальдо відвідав монахинь-колаборанток у віджатому росіянами монастирі на лівобережжі Хесонщини

14 Березня 2024, 16:52

"Губернатор" Сальдо та колаборантка-монахиня Клісфенія

Призначений росіянами “губернатор” Херсонщини Володимир Сальдо відвідав Свято-Миколаївський жіночий монастир, що знаходиться на підконтрольній росіянам території Херсонської області. Тим самим монахині цього монастира вчергове довели свою прихильність до “русского міра”. Крім зустрічі з Сальдо, черниці печуть для російських військових хліб, а також перуть їм речі. 

Про візит Сальдо до православних колаборанток повідомляють російські ЗМІ.

Настоятелька та сестри були щиро раді приїзду і прийняли мене як рідного. Наслідував черниць і помолився за наших хлопців, які щодня ризикують життям заради миру на російській землі”, – йдеться у повідомленні. 

Монастир було віджато окупантами напередодні нового 2023 року та передано під керівництво Російської православної церкви.

Монахині у цьому ніякої проблеми не бачать і навіть вдячні росіянам, адже ті подарували черницям новий 300-кілограмовий дзвін. Також окупанти презентували настоятельці монастиря Клісфенії хлібопічку, щоб вона могла активніше виготовляти випічку для російських військових. Більше про монахинь-колаборанток за посиланням.