Сальдо пообіцяв знищити французьких військових, якщо ті з’являться на Херсонщині. Родина самого колаборанта живе у Франції

20 Березня 2024, 11:35

Призначений росіянами “губернатор” Херсонщини Володимир Сальдо погрожує французьким військовим, які, за його словами, можуть бути направлені своїм урядом до Херсонської області. Сальдо заявив, що французи будуть для окупантів “пріоритетною ціллю для знищення”. Цікаво, що родина самого колаборанта – його дружина і донька – живуть у Франції.

Про це повідомляють кореспонденти “IPC-Південь”, посилаючись на російські та українські джерела.

Тому впевнений, що французькі найманці стануть пріоритетною ціллю для наших військових, і бити “жабоїдів” ми будемо з усією “пролетарською ненавистю””,- наодять цитату Сальдо російські ЗМІ. 

Парадоксально, що свою дружину Сальдо після початку повномасштабної війни вивіз саме до Франції, а його донька живе там вже багато років, займаючись нерухомістю. Те, що донька Сальдо не в Росії чи на окупованій території України, підтверджують журналісти “Аналогового телебачення”, які вирушили до французького міста Мантон і знайшли родину Сальдо. Більш детально про життя родини Сальдо у Франції розповідає проєкт 24 Каналу “Лицемеры”.