Росіяни почали друкувати на лівобережжі Херсонщини “православну газету”

11 Березня 2024, 14:30

Окупанти посилюють та урізноманітнюють засоби агітаційного впливу на населення окупованих регіонів України. Черговим  засобом для зомбування жителів лівобережжя Херсонщини стала православна газета “Фома”, перший випуск якої було видано у регіоні минулого тижня. Друковане видання є газетною версією однойменного російського православного журналу.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Напередодні Великого посту для жителів Херсонської області православний журнал «Фома» видав випуск однойменної газети. Газета абсолютно безкоштовна, що дозволить будь-кому охочому отримати її. Більше того, проєкт щойно розпочався, а вже отримав позитивний відгук від місцевих жителів. Як ініціатори розповсюдження видання виступили також волонтери та фонд «Фома»”, – повідомляє так званий “губернатор” Херсонщини Володимир Сальдо. 

За словами колаборанта, видання покликане “бортись з інформаційним вакумом та допомагати людям зробити вірний вибір”. Звичайно, на його думку, вірним вибором для херсонців є повна підтримка окупації їхнього регіону російськими військами.