Росіяни звільнили вчителя-колаборанта, який зловживав алкоголем і записував п’яні відеозвернення

23 Січня 2024, 17:30

Вчителя фізики та інформатики Павла Ковбасу з окупованого села Чкалове Новотроїцької громади звільнили через його любов до міцних алкогольних напоїв. “Педагог” не просто постійно “заливав очі”, а ще й записував і викладав у Мережу відео у стані алкогольного сп’яніння. На цю “творчість” дивились його учні, тому, попри тотальний брак вчителів на лівобережжі Херсонщини, Ковбасу було звільнено.

Про це повідомляють джерела “IPC-Південь” на окупованих територіях.

Ключовим моментом для звільнення стало святкування “педагогом” Нового року, після якого він розмістив у Мережу відео, на якому у напівсвідомому стані вітає “свою банду” та обіцяє “поставити українців на коліна”.

Підтверджують відсутність Павла Ковбаси на робочому місці і нещодавні публікації у російських ЗМІ. 19 січня 2024 року чкалівську школу відвідала делегація фейкового “Херсонського технічного університету”, що вела серед дітей профорієнтаційну роботу. “Педагог” Ковбаса був вчителем фізики та інформатики, але на фото з візиту його немає.

Візит представників фейкового ХТУ до чкалівської школи

Візит представників фейкового “ХТУ” до чкалівської школи.

Зазначимо, що у згаданій школі працюють мати і сестра Павла Ковбаси, проте, як бачимо, від звільнення цей факт його не врятував. Іронічно, що перед Новим роком росіяни Ковбасу позиціонували як еталонного вчителя і навіть “майбутнє херсонської педагогіки”. У свою чергу, Павло Ковбаса продемонстрував реальний рівень “педагогів”, які навчають українських дітей на окупованому лівобережжі Херсонщини.

Докладніше про Павла ковбасу та схожих на нього “вчителів” читайте у нашому попередньому матеріалі.