Після провального курортного сезону на лівобережжі Херсонщини росіяни обіцяють “привести в норму” пляжі

05 Січня 2024, 13:57

Фото: російські ЗМІ.

Минулорічний туристичний сезон на окупованій частині Херсонщини очікувано став провальним, проте місцеві колаборанти продовжують обіцяти мільйонні натовпи відпочивальників, що вже дуже скоро мають заполонити пансіонати у Генічеську та Скадовську. Для цього, за словами Сергія Грішина, так званого “міністра туризму Херсонщини”, потрібно просто навести лад на пляжах. Чому цього не зробили до сезону 2023 – невідомо.

Слова Грішина цитують російські ЗМІ.

Планується, у першу чергу, хоча б трохи привести відповідно до чинного російського законодавства прибережні та пляжні зони, тобто, спробувати їх якось вичистити, спробувати обладнати пунктами порятунку, медичними постами, поліцією, щоб знаходилася там», – зазначив так званий “міністр”. 

Грішин також наголосив, що на Херсонщині активно розвивається внутрішній туризм, а колаборантська влада регіону хоче зробити акцент на розвитку санаторно-курортного дитячого відпочинку.

Як повідомлялось раніше, за даними росіян, лівобережжя Херсонщини протягом 2023 року відвідало 12 тисяч туристів. Це у 400 разів менше за показники 2021 року. Тоді цей показник складав понад 4 мільйона відпочивальників.