У Генічеську зареєстрували прокремлівську організацію і готуються до «виборів» Путіна

11 Грудня 2023, 12:52

Ілюстративне фото: відкриті джерела.

5 грудня 2023 року в російському держреєстрі з’явились дані регіонального відділення “Общероссийского движения “Народный фронт “За Россию” (ОНФ). Ця коаліція провладних організацій та партій була створена у 2011 році за пропозицією прем’єра Путіна, який готувався до “виборів” президента, а насправді ж за змовою помінявся посадами з Мєдвєдєвим.

Про це повідомл Центр журналістських розслідувань.

У штабу ОНФ на окупованій частині Херсонщині – чотири співголови: два росіянина та дві дві колаборантки.

Це так званий сенатор РФ від Херсонської області Константін Владіміровіч Басюк та Владімір Івановіч Лєбьодкін із Пітера, що очолював “гуманітарний штаб” ТОТ Херсонської області”.

Наталія Віталіївна Тищенко, 3 січня 1976 року народження, жителька Херсона, працювала вихователькою НВК №56 у школі раннього розвитку. Після окупації пішла на співпрацю з російською владою та отримала посаду керівника дитячого садка №10 у Херсоні. Після звільнення міста ЗСУ Тищенко перебралася до окупованого Генічеська і обійняла посаду керівника проекту “уповноваженого з прав дитини Росії “Країна для дітей” у Херсонській області. Це один з тих проектів, які сприяють депортації українських дітей до Росії.

Козлова Людмила Станіславівна мешканка м. Скадовськ. У 2018 – 2020 роках очолювала комунальнео підприємство “Скадовський міський кінотеатр “Скадовськ. До липня 2021 року була зареєстрована в Україні як фізособа-підприємець з видами діяльності посередників у торгівлі товарами широкого асортименту, а також морське та річкове рибальство.

Юридична адреса пропутінської організації ОНФ на окупованій частині  Херсонщини – м. Генічеськ вул. Міська, будинок 11а. За цією адресою розташований магазин “Фламінго”. За нашою інформацією, власники магазину виїхали за кордон, а рашисти  відкрили свій штаб у викраденому приміщенні.

Псевдовибори на окупованому півдні України Росія проводить з пропагандистською і мобілізаційною метою, хоча й усвідомлює всю їхню фейковість і нелегітимність, в ефірі програми «Питання національної безпеки» з Валентиною Самар заявив Сергій Данилов, співзасновник і керівник Центру близькосхідних досліджень.

Раніше повідомлялось, що заступниці гауляйтера Новотроїцького, Валентині Шокарєвій, суд заочно виніс вирок – 10 років ув’язнення.