Черговий російський окупант незаконно зареєстрував свій бізнес у Генічеську

14 Грудня 2023, 14:51

Ілюстрація: відкриті джерела.

Російські загарбники продовжують незаконно реєструвати свій бізнес на тимчасово окупованих територіях Херсонської області. Черговий такий “підприємець” із Краснодарського краю незаконно зареєстрував російську будівельну компанію у Генічеську з адресою на базі відпочинку “Гюнай” .

Про це повідомляє Telegram-канал “Генічеськ UA”.

24 листопада 2023 року в російському держреєстрі було зареєстровано ТОВ “Агро – югпром”. Засновником та директором є Попов В’ячеслав Євгенович.

Як зазначає “Генічеськ UA”, В’ячеслав Попов нічим особливим як підприємець не відзначився. Впродовж лише року був керівником споживчого кооперативу “Корона” в Краснодарі (основний вид КВЕД – Діяльність рекламних агенцій), який у 2020 році було ліквідовано. Чим Попов займався після цього – невідомо.

Тепер цей невдаха з Краснодарського краю вирішив себе випробувати в окупованому Генічеську і заробити на колаборантах під виглядом професійного будівельника.

Раніше повідомлялось, що Сальдо збирається прийняти на лівобережжі Херсонщини до 2 мільйонів туристів. Минулоріч ця цифра склала 12 тисяч.