Росіяни затримали на лівобережжі Херсонщини 15-річного школяра. Йому закидають співпрацю із ЗСУ

14 Листопада 2023, 13:05

Фото: російські ЗМІ.

Російські силовики підозрюють у “державній зраді” школяра з окупованої частини Херсонщини. Йому закидають співпрацю зі Збройними силами України. Зокрема, за словами росіян, хлопець передавав координати розташування техніки окупантів.

Про це повідомляють російські видання.

“За нашими даними, вчора ввечері 15-річного Микиту із села Щасливцеве затримали співробітники поліції. За версією слідства, у вересні дитина написала колишньому роботодавцю, у якого підробляла ще влітку 2020 року. Виявилося, чоловік служить у ЗСУ. Військовослужбовець попросив Микиту за гроші надіслати йому фото та координати військової техніки у селі – підліток відправив фото комплексу «Панцир-С1»”, – йдеться у повідомленні. 

За словами росіян, під час обшуку в школяра було вилучено українську символіку та шеврони ЗСУ. Хлопець нібито зізнався у “держзраді”.

Як повідомлялось раніше, двох молодих жителів Нової Каховки затримали у столиці Росії за підозрою у співробітництві з українськими спецслужбами. Хлопці намагались запустити квадрокоптер поблизу однієї із столичних лікарень.