Чергова маячня від Сальдо: гауляйтер заявив, що Україна збирається напасти на Польщу

30 Листопада 2023, 16:17

Так званий “губернатор” Херсонщини Володимир Сальдо продовжує продукувати фейки, які часом більше схожі на марення психічно хворої людини. Цього разу він вирішив маштабізувати свою брехню і заявив, що українські військові збираються завдати ракетного удару по сусідній Польщі. Звідки в нього ця інформація, “губернатор”, як це не дивно, не повідомляє.

Про чергову брехню від колаборанта інформують російські ЗМІ.

Голова Херсонської області Володимир Сальдо розповів у інтерв’ю ЗМІ, що Україна готує військову провокацію проти Польщі у разі критичного браку допомоги з боку Заходу. ЗСУ планують завдати ракетного удару по території сусідньої держави”, – йдеться у повідомленні.

За логікою “губернатора” Херсонщини, ракетний удар по Польщі має бути нанесено ракетами з російським маркуванням. Це нібито має скомпрометувати російські війська і спонукати країни західної демократії надати Україні нові партії озброєння. Звідки до нього потрапила така цікава інформація, Сальдо не розповів. “Губернатор” Херсонщини – відоме джерело фейків та дезінформації. Минулого тижня, наприклад, він заявив, що в Україні мають збільшити призовний вік для чоловіків до 70 років.