Сальдо довелось виправдовуватись перед російськими журналістами за свою брехню

31 Жовтня 2023, 10:59

Так званий “губернатор” Херсонщини чи не вперше з часу призначення його росіянами на цю посаду змушений був виправдовуватись за свою брехню. За його словами, наприкінці вересня у Херсоні мали статись “жахливі провокації” з боку української влади, проте ця інформація, очікувано, виявилась фейковою.

Колаборант зазначав, що на території правобережжя Херсонщини введуть цілодобову комендантську годину, щоб жителі регіону не заважали вигаданим ним західним ЗМІ знімати свої провокаційні відео. Передбачення Сальдо, очікувано, не справдилось, але старий брехун знайшов що на це відповісти. За словами Сальдо, всі західні журналісти, що мали працювати в Херсоні… поїхали до Ізраїлю.

“Володимир Сальдо повідомив, що частина пропагандистів, які перебували в окупованій столиці регіону, поїхали до Ізраїлю. Про це він заявив у розмові з журналістами. Сальдо запитали, що відомо про сюжет ролика, який готували провокатори в Херсоні, і чи вдалося російській владі та військовим зірвати плани київського режиму та Заходу. Сальдо відповів: “Це не просто сюжет новин, їм знадобиться час на підготовку до випуску”, – зазначають російські ЗМІ. 

Сальдо бреше стабільно і чи не кожного дня насичує інформаційний простір окупованої частини Херсонщини новими фейками. Ми зробили невеличку підбірку його брехні за жовтень, з якою Ви можете ознайомитись за посиланням.