“Евакуйована” росіянами з Херсона пенсіонерка змушена просити одяг та їжу у кримських волонтерів

20 Жовтня 2023, 17:20

Чергову історію про “щасливе життя” херсонців, що втекли на лівий берег області разом з росіянами, розповіли кримські волонтери у соцмережах. За їхніми словами, жінка знаходиться у складному фінансовому становищі та не взмозі придбати собі навіть предмети першої необхідності.

Ольга Сергіївна звернулася до нас за допомогою, тому що перебувала у вкрай тяжкому становищі і не могла себе придбати елементарні речі. При первинному відвідуванні ми привезли їй багато одягу, постільну білизну, теплу ковдру, продукти харчування”, – зазначають кримські волонтери. 

За словами волонтерів, жінка живе у Сімферополі. Подробиць вони не повідомляють, та, схоже, Ольга Сергіївна не отримала від росіян ані обіцяного житлового сертифікату, ані соціальних виплат, тому і змушена просити про допомогу волонтерські організації.

У кімнаті, де мешкає Ольга Сергіївна, дуже холодно. Вона попросила у нас теплі кофти, штани, халат, шкарпетки. Крім того, зламалася пральна машина, тож жінці доводиться прати руками”, – зазначають росіяни. 

Як повідомлялось раніше, подружжю херсонських пенсіонерів “гостинні” росіяни продали аварійний дім під Воронежом. Будівля може завалитись у будь-який момент.