Росіяни закрили партійні штаби у Новій Каховці через страх перед спротивом місцевого населення

06 Вересня 2023, 10:49

Підірваний партійний штаб "Єдіной Россії" у Новій Каховці. Фото: "АТЕШ", Telegram.

Успішні дії українського підпілля в Новій Каховці на Херсонщині не залишилися непоміченими окупантами. Тож російські загарбники тепер бояться працювати у місті й змушені були закрити свої “партійні штаби”.

Про це повідомляє “Центр національного спротиву”.

Після вдалого підриву штабу “Єдіной Россії” 29 серпня 2023 року представниками партизанського руху «АТЕШ», у Новій Каховці не працюють офіси партійних осередків і штаби партій на псевдовиборах.

Місцеве населення саботує “виборчий процес” і у штабах змушені працювати звезені “гастролери” з РФ. Завданням штабів є імітація партійної діяльності та організація відповідної картинки для ЗМІ пропагандистів.

Проте ризикувати життям окупаційні поплічники не бажають і побоюються за власну безпеку. Відтак частина з них виїхала до Генічеська та Скадовська, а самі офіси зачинились й не функціонують офлайн.

Така ситуація чітко демонструє, що ворог не контролює захоплені землі. Навіть після півтора року окупації росіяни бояться спротиву місцевого населення й жодні репресії цю ситуацію виправляють, адже для місцевих росіяни лишаються загарбниками.