Опікуватись молоддю окупованої частини Херсонщини буде “волонтерка” з Криму

15 Вересня 2023, 13:48

До незаконних органів влади на лівобережжі Херсонщини продовжують набирати “гастролерів” з Росії та окупованого Криму. Так, нещодавно росіяни засвітили у ЗМІ “заступницю міністра молодіжної політики Херсонщини”, що виявилась кримською “волонтеркою”.

Поліна Щербина, за інформацією з українських джерел, народилась у 1998 році поблизу Каховки, однак зараз вважає себе кримчанкою, про що свідчать її сторінки у соцмережах.

Поліна Щербина вважає себе “волонтеркою”, про це вона зазначила у своєму резюме на одному з російських сайтів. Проте її “волонтерство” здебільшого полягало в тому, що вона допомагала організовувати незаконні російські форуми та зібрання на території окупованого півострова. Так, у 2017 році на так званому “Ялтинському економічному форумі” вона займалась акредитацією учасників, а під час “Всеросійського забігу “Ялта-2018″” організовувала харчування спортсменів. Також Щербина, до того як почати працювати з Херсонською молоддю, була членом “молодіжного парламенту Криму”.

Цікаво, що попри всі свої заяви про безмежну любов до Росії, Поліна Щербина перед початком повномасштабного вторгнення надавала перевагу відпочинку не у Сочі або в тому ж таки Криму, а в Об’єднаних Арабських Еміратах  та Домініканській республіці.

На новій посаді “заступниці міністра” Щербина поки що провела одну зустріч зі своїми колегами з Краснодарського краю, під час якої вони обговорювали функціонування російських дитячих мілітарних організацій на території окупованої Херсонщини.