Військовим РФ категорично заборонили узгоджувати місця свого розташування з колаборантами із окупаційних адміністрацій – Центр національного спротиву

03 Липня 2023, 11:04

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

Рівень довіри до колаборантів із так званих “адміністрацій” на ТОТ у російських загарбників значно впав. Так, російським військовим категорично заборонили узгоджувати місця свого розташування з колаборантами із окупаційних адміністрацій, щоб уникнути витоку інформації.

Про це повідомляє “Центр національного спротиву”.

Росіян посилюють контррозвідувальний режим на тимчасово окупованих територіях. Особлива увага приділяється тому, щоб місцеві колаборанти не володіли інформацією про розташування російських військ.

Так, заборонено не лише узгоджувати з окупаційними адміністраціями місце розташування військових, але й залучати цивільних до проведення робіт з облаштування командних пунктів.

Раніше повідомлялось, що колишній очільник Кримського управління Служби безпеки Олег Кулініч постане перед судом за співпрацю з ФСБ РФ. За версією слідства, ще до початку повномасштабного вторгнення рф Олег Кулініч шпигував на користь країни-агресора, займався розстановкою «своїх людей» у правоохоронних органах України та підбурював громадян до державної зради.