Колаборантку Губарєву “перевели” працювати до росії. Вона покинула Херсощину

17 Грудня 2022, 13:09

Колаборантка Катерина Губарєва, що обіймала посаду “заступника голови уряду” окупованої частини Херсонщини, відтепер працюватиме в одному з регіонів росії. ЇЇ, за словами росіян, “перевели” на іншу посаду і вона покинула окуповані території Херсонської області.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

“Заступник голови Уряду Катерина Губарєва переходить на роботу в інший регіон Російської Федерації. Робота О. Ю. Губарєвої у складі Уряду Херсонської області завершено. Її повноваження тимчасово передані іншим урядовцям”, – йдеться у повідомленні. 

Далі по тексту йде перелік звершень Губарєвої у складі колаборантського уряду Херсонщини. У цьому списку, однак, відсутня інформація про те, що Губарєва підозрювалась у крадіжці бюджетних коштів. Сама Губарєва спростовує ці заяви самих російких ЗМІ.

Офіційно заявляю, що перебуваю у доброму здоров’ї та на волі. Ніхто жодних звинувачень мені у розкраданнях не висував”, – йдеться в одній з публікацій на Telegram-каналі Губарєвої. 

Чоловік Губарєвої, бойовик так званої “ДНР” Павло Губарев, у свою чергу, 13 грудня заявив, що справу проти Катерини все ж таки відкрито, проте вона заперечує свою провину. За словами Павла Губарєва, саме через “сфабриковану” проти неї справу його дружина і відмовилась надалі знаходитись в “уряді Херсонщини”.

Раніше повідомлялось, що за минулу добу правоохоронці відкрили 51 кримінальне провадження за фактами воєнних злочинів армії рф на Херсонщині.