Триває реєстрація на майстер-клас журналіста-розслідувача Максима Савчука

05 Липня 2022, 05:30

На фото: Юрій Соболевський, перший заступник голови Херсонської обласної ради. Відкрите джерело з Мережі.

«Як розслідування діяльності Віктора Медведчука перетворилися на книжку». Майстер-клас Максима Савчука.
ГО «Інформаційний прес центр» (IPC) запрошує журналістів та блогерів на майстер-клас Максима Савчука, журналіста-розслідувача @Схеми: корупція в деталях – RFERL, автора книги «1937» про політичну та бізнесову діяльність Віктора Медведчука після Революції Гідності.
📅 Дата: 7 липня 2022 року (четвер), 16:00–18:00, платформа ZOOM.
Максим розповість про:
📍Вибір антигероя.
📍Знати все. Розмови з котом.
📍Ритуали і F5.
📍Справу Ребекки. Повернення до теми.
📍Багатосерійки. Плюси/мінуси, камені під водою.
📍Текст про тексти. Як писав книжку.
@Максим Савчук працював у бюро журналістських розслідувань «Свідомо», у газеті «Україна молода», у програмі журналістських розслідувань «Знак оклику» на телеканалі ТВі. У 2015 році розслідування «Questions Raised Over Poroshenko’s Role In Valuable Kyiv Land Deal» («Таємниці землі президента Порошенка») потрапило до шорт-листу міжнародного конкурсу асоціації мовників AIB.
У 2019 році Максим став переможцем конкурсу журналістських розслідувань ім. В. Сергієнка із матеріалом «Зелена родина ру» (про кінобізнес Володимира Зеленського у Росії). Розслідування «Американська мрія Віктора Медведчука» перемогло на Національному конкурсі журналістських розслідувань і нагородження переможців відбулося під час фестивалю розслідувальної журналістики «Межигір’я Фест» у вересні 2021 року.
❗Реєстрація триває ДО 18.00 середи, 6 липня:
Будь ласка, коректно заповніть форму, дайте відповіді на всі запитання, а також максимально точно сформулюйте ваші потреби і побажання, аби спікер сповна їх задовольнив.