Внаслідок обстрілу села Рибальче загинула мати двох неповнолітніх дітей

19 Квітня 2022, 14:23

В ніч з 17 на 18 квітня в селі Рибальче на Херсонщині загинула молода жінка, мати двох маленьких дітей. Місцеві жителі просять небайдужих фінансово допомогти дітям.

Про це повідомляють на сторінці Чулаківської громади у соцмережі.

“Дорогі земляки, цієї ночі сталася страшна біда в селі нашої громади, в селі Рибальче, відбувся вибух, чи то ракети чи осколків від неї, але наслідки від того не легше. Втрачене життя молодої жінки, осиротіли маленькі дітки, втрачене житло! Це дуже страшно!!! Я прошу вас всіх, у кого є можливість, долучитися з допомогою рідні загиблої дівчини на карту мами Тимчук Юлії 4149 6090 1341 3481. Прошу давайте не залишимося байдужими до горя наших земляків, адже без мами залишилися дітки 8 місяців та 2 років. Для мене особисто то великий душевний біль!!! Співчуваю вам, мої рідні!!!” – йдеться в повідомленні.

Херсонська обласна прокуратура повідомляє про відкриття кримінального провадження за фактами порушення законів та звичаїв війни, поєднаних з умисним вбивством.

“За даними слідства, 17 квітня 2022 року збройні формування країни-агресора у черговий раз порушуючи норми міжнародного гуманітарного права, здійснили артобстріл території Чулаківської територіальної громади на Херсонщині. Через ворожу атаку в селі Рибальче загинула жінка, пошкоджено будинки мирного населення та об’єкти цивільної інфраструктури”, – йдеться в повідомленні.