Генічеські депутати виступили за інвентаризацію газових мереж (відео)

29 Січня 2022, 08:33

У міські раді висловились на підтримку ініціативи від місцевих мешканців провести інвентаризацію газових мереж та повернути їх на баланс громади.

Про це йшлося під час обговорення колективного звернення від громадян щодо газових питань під час засідання сесії міськради.

Зокрема, депутат міської ради Олександр Пінаєв схвально відгукнувся про інціативу створення робої групи або комісії, яка пропрацює проблемні питання, а також готовність у майбутньому підтримувати відповідні рішення міськради.

«Це будуть представники громади: влади, громадськості, юристи. Треба їх уповноважити, будемо приймати рішення. Будемо писати листи про конкретні зміни у законодавстві. Коли все розберемо, приведемо до відповідності, ухвалимо рішення на сесії міськради», – сказав Пінаєв після виступу громадськї активістки ксенії Юрченко.

У свою чергу депутат Руслан Бекіров наголосив на необхідності провести інвентаризації газових мереж та повернення їх громаді.

«Всі ці газові мережі треба облікувати та поставити на баланс. Це буде на користь громади», – резюмував Бекіров.

Як повідомлялось, депутати Генічеської міської ради та голова громади підтримали ініціативу створення спільної комісії з газових питань, до якої увійдуть представники влади та громадськості.