Анатолій Остапенко проведе майстер-клас для журналістів і блогерів

07 Вересня 2021, 13:53

Громадська організація «Інформаційний прес центр» (IPC) запрошує журналістів і блогерів на майстер-клас #ІнстаграмШерлок`а Анатолія Остапенка «Пошук та перевірка інформації в соцмережах».

Захід відбудеться 09 вересня (четвер), 16:00 – 18:00.
Анатолий Остапенко — сценарист і співведучий Телебачення Торонто, в недалекому минулому — розслідувач проекту BIHUS.Info. Автор гучних розслідувань про розкішне життя та не менш розкішні відпустки нардепів, прокурорів, мерів, фіскалів і їхніх родин. Це він знаходив мільйоні витрати на подорожі, автомобілі та вілли за декількома світлинами в Instagram👀
Під час майстеркласу Анатолій на прикладі власних розслідувань розкаже і покаже:
🕵️‍♂️як, не виходячи з Instagram, знайти тему для журналістського розслідування,
🕵️‍♂️як ефективно використовувати соцмережі,
🕵️‍♂️які є сервіси, що полегшують та уніфікують пошук інформації в соціальних мережах,
🕵️‍♂️як знайти місце відпочинку чиновника за однією фотографією.
Бажаючих взяти участь у вебінарі просимо зареєструватися до 18:00 8 вересня 2021 року (середа): https://docs.google.com/…/1uU2Jv5yQGNeTeBAU4FO7…/edit…
Запрошені учасники отримають детальну інструкцію, як підготуватися і підключитися до трансляції, яка буде проводитися на платформі ZOOM.
________________________
Захід проводиться завдяки спільному проєкту Інформаційного прес-центру та міжнародної організації Internews, яка впроваджує «Медійну програму в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).