Арабатська Стрілка увійшла до десятки найпопулярніших туристичних напрямків України

01 Липня 2021, 19:24

Компанія Google склала рейтинг найпопулярніших туристичних напрямків України цього літа склала. Найпопулярнішими напрямками відпочинку в Україні стали Бердянськ, Залізний Порт та Коблево. До першої десятки за результатами пошуку в Google за останні три місяці увійшли Затока, Кирилівка, Одеса, Арабатська Стрілка, Сєдове, Скадовськ, Щасливцеве.
Про це повідомляє Zruchno.Travel.
“Глобальна пандемія продовжувала впливати на плани більшості людей в світі і в 2021 році. У той же час після декількох місяців застою через пандемію впевненість мандрівників в безпеці поїздок починає поступово відновлюватися – тенденції пошуку показують, що з поширенням вакцин інтерес до подорожей, схоже, зростає. Люди хочуть подорожувати, оскільки вони відчувають себе більш впевнено, замовляючи поїздки, і все більше українців шукає в Google варіанти літнього відпочинку як всередині країни, так і за кордоном”, – зазначили в Google Україна.
У зв’язку з обмеженнями на міжнародні поїздки в Україні люди продовжують більше цікавитися відпочинком всередині країни.
Як писав Новий візит, минулого року до десятки найпопулярніших туристичних напрямків України за результатами пошуку в Google не увійшов жодний курорт Генічеського району.
Різні локації Херсонщини минулого року відчували наплив туристів. Туристичний бум спостерігався, зокрема, і на Арабатській Стрілці.
Три пляжі на Арабатській Стрілці долучилися до мережі міжнародної програми сталого розвитку пляжів «Блакитний прапор».