Представництво Президента в АРК звітує за два роки роботи (трансляція)

30 Червня 2021, 12:17

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим звітує онлайн про підсумки двох років роботи. У заході беруть участь постійний представник Президента України в Автономній Республіці Крим Антон Кориневич та його заступниці Дар’я Свиридова і Таміла Ташева.
Трансляція брифінгу відбувається на фейсбук-сторінках Офісу президента та ППУ в АРК.
“У контексті систематизації державної політики ключовим інструментом стратегії деокупації та реінтеграції Криму на зовнішньому політичному рівні є, звичайно, Кримська платформа. Це ключовий інструмент консолідації міжнародних зусиль для деокупації Криму. І запуск цього майданчика – одна з ключових речей, яка зроблена протягом двох років в контексті деокупації та реінтеграції тимчасово окупованого Криму”, – зазначив Антон Кориневич.
Спікери розповідають про підсумки двох років роботи команди Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим щодо заходів з деокупації АР Крим та м. Севастополя, захисту прав українських громадян з цих тимчасово окупованих територій України.
Детальніше про реакцію Кремля і його кримських прибічників на створення Кримської платформи – міжнародного майданчика по деокупації Криму – дивіться у відеоблозі Валентини Самар Кримська платформа: чому так біситься Росія?

Нагадаємо: