На КПВВ “Чонгар” знову намагались підкупити українських прикордонників

17 Березня 2021, 12:03

Чергова спроба підкупу прикордонників на КПВВ “Чонгар” виявилась невдалою. Про спробу підкупити  співробітників  ДПСУ повідопили Нацполіцію. 

Про це повідомляють в ДПСУ.

“16 березня до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Чонгар» на автомобілі марки «ШКОДА» прибув 21-річний громадянин України, який направлявся з Криму на материкову частину України. Під час перевірки документів прикордонники встановили, що чоловік порушив порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.

За не притягнення його до адміністративної відповідальності порушник запропонував прикордонникам кошти в розмірі 5000 тисяч гривень“, – йдеться в повідомленні.

Прикордонники відмовились від неправомірної винагороди, а про  факт спроби підкупу військовослужбовці повідомили співробітників Національної поліції.

Спроби підкупу українських прикордонників на КПВВ з ТОТ АР  Крим не є поодинокими. Так, 30 жовтня минулого року на КПВВ «Каланчак» в черговий раз намагались підкупити прикордонників. Херсонець намагався потрапити з тимчасовово окупованої території АР Крим у Херсонську область без встановлення мобільного додатку «Дій вдома».