Херсонські патрульні працюють у посиленому режимі

06 Лютого 2020, 20:42

Через негоду патрульні Херсонщини працюють у посиленому режимі. Ще з ночі патрульні допомагають усувати наслідки негоди, регулюють рух на автошляхах, де він ускладнений, надають необхідну допомогу водіям.

Про це повідомили в патрульній поліції Херсонської області, передає сайт IPC-Генічеськ.

Також інспектори контролюють стан доріг та повідомляють комунальним службам про проблемні ділянки, повалені дерева та пошкоджені лінії електромереж.

“Друзі, будьте надзвичайно обережними, сумлінно дотримуйтеся правил дорожнього руху, уважно стежте за технічним станом транспортного засобу, враховуйте дорожні та погодні умови, не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів. Не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції, уникайте ризикованих маневрів. У разі снігопаду не залишайте транспортні засоби в місцях, де вони будуть ускладнювати роботу снігоприбиральної техніки”, – звернулися до співгромадян співробітники патрульної поліції.

Як повідомлялося, станом на 17:00 в області вже відновлено електропостачання в 63 населених пунктах Херсонщини, відсутнє електропостачання в 71 населеному пункті області, в тому числі в 17 частково. Спільно з комунальними службами міста та обласною комунальною службою прибрано 22 повалених дерева.

З 16-ї години заборонений рух великовагових та великогабаритних транспортних засобів дорогами загального користування Херсона.

У патрульній поліції порадили уникати далеких подорожей та за можливості відмовитись від поїздок на власних транспортних засобах.

За прогнозами синоптиків, протягом 7-9 лютого очікується значне зниження температури.

Читати новину російською.