У новому році програма DOBRE запустить новий проєкт для молодіжних рад

19 Грудня 2019, 20:22

У період з січня по вересень 2020 року програма USAID DOBRE планує допомогти 10 молодіжним  центрам, які розміщені та працюють у громадах-партнерах, повідомляє сайт IPC-Генічеськ з посиланням на інформацію програми.

Протягом зазначеного періоду учасники центрів, які будуть обрані в рамках проєкту, пройдуть навчання, матимуть навчальні візити в інші громади для обміну досвідом та разом із експертами впровадять дорожні карти розвитку своїх центрів.

Для того, щоб долучитися до проєкту «Прокачай молодіжний центр у своїй громаді» пропонують заповнити гугл-форму та чекати на повідомлення про результати відбору https://forms.gle/dxmCJ8HVk6BaPdHH7

Прийом заявок триватиме до 16 січня 2020 року.

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. До консорціуму виконавців програми DOBRE, на чолі з Global Communities, входять: Український кризовий медіа-центр, Social Boost, Фундація підтримки місцевої демократії (FSLD/FRDL), Малопольська школа державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK), Польща, Національний Демократичний Інститут (NDI).