Жителів лівобережжя Херсонщини заманюють на російські вибори безкоштовною їжею та “патріотичними” концертами

03 Березня 2024, 14:15

Фото: російські ЗМІ.

На окупованій території Херсонщини третій день незаконно тривають вибори президента Росії. Окупанти не зраджують свої традиції та намагаються влаштувати для людей “свято”, роздаючи їм безкоштовну їжу. Ті херсонці, кому особливо “пощастило”, можуть також побувати на імпровізованих концертах, які влаштували на базі кількох “пересувних палаців культури”.

Про те, що вибори мають бути святом, в інтерв’ю російським ЗМІ заявив пропагандист Алєксандр Малькевич.

“Ви би бачили – тут справжнє свято! Тут і концерт, і чаювання, і гарний настрій людей! Я розмовляв із багатьма місцевими – всі вони йдуть на вибори, як на свято”, – зазначив він.

Концерт з кузова російської вантажівки

Концерт з кузова російської вантажівки

Настрій маргіналам та пенсіонерам, котрі вирішили взяти участь у російських виборах, забезпечують “пересувні концертні комплекси”, що фактично є вантажівками, кузов яких трансформується у сцену. Також кілька авто нещодавно були передані на окуповані території Херсонщини, і вони мають виконувати функцію “підняття рівня культури у сільській місцевості”.

Також тим херсонцям, які вирішили проголосувати за російського президента, належить по праву порція безкоштовної каші, що роздають тут же на дільниці з “пьольових кухонь”.