У школах лівобережжя Херсонщини введуть “уроки сім’ї”. До їх планування залучили вдову колаборанта Стремоусова

30 Березня 2024, 13:10

Оксана Стремоусова виступає перед вчителями та учнями лівобережжя Херсонщини. Фото: російські ЗМІ

На лівобережжі Херсонщини планується ввести в навчальний план нову дисципліну, що вчитиме старшокласників “родинним цінностям”. Еталоном тут вважають родину херсонського колаборанта Кирила Стремоусова, вдова якого Оксана взяла участь у стратегічній сесії педагогів, під час якої вирішувалось, як виглядатимуть ці “уроки сім’ї”.

Про це повідомляють кореспонденти “IPC-Південь”, посилаючись на російські ЗМІ.

У мене шестеро дітей і мені є чим поділитися з учасниками та гостями цього заходу. Мій виступ називається “Принципи виховання в багатодітній родині Стремоусових”, в якому я безпосередньо розповім про наш досвід. Один із найголовніших принципів нашого виховання дітей – це патріотизм, щоб діти розуміли, хто вони. Вони мають відповідати на запитання: хто я за вірою, хто я за духом, хто я за національністю. Цього ніхто не може вкласти в голову дітям, окрім батьків”, – зазначила дружина загиблого колаборанта. 

Крім розповідей про свою “ідеальну” сім’ю, Оксана Стремоусова закликала всіх жінок з окупованих територій України народжувати якомога більше дітей, посилаючись на свій досвід народження шістьох дітей від херсонського зрадника.