Сальдо пообіцяв вивести курорти лівобережжя Херсонщини на рівень турецьких

31 Березня 2024, 14:43

Фото російські ЗМІ

Гауляйтер лівобережжя Херсонської області Володимир Сальдо продовжує імітувати активну роботу, зокрема, у сфері розвитку туризму.  Колаборант розповідає про плани масштабної розбудови інфраструктури та обіцяє вивести херсонські курорти на рівень турецьких.

Про це повідомляють кореспонденти “IPC-Південь”, посилаючись на російські джерела.

Свого часу в Туреччині узбережжя Середземного моря було практично таким же порожнім, як і у нас, підприємництву та бізнесу дали можливість зайти туди. Все це тепер можливе і у нас. Сотні кілометрів піщаних пляжів і територія вздовж цих піщаних пляжів є дуже гарним місцем для розвитку як санаторно-курортного лікування, так і відпочинку, так і для дитячого лікування”, – зазначив він. 

Чому узбережжя, що до окупації приймало до 5 мільйонів туристів щороку, раптово стало “порожнім”, Сальдо не зазначає. Цікаво, що, за словами самих же росіян, у 2023 році лівобережжя Херсонщини відвідали “рекордні” 12 тисяч відпочивальників, тобто, туристичний сезон тут став не те що провальним, його не було зовсім. З якого переляку російські інвестори мають вкладати свої гроші в Херсонщину, де тривають активні бойові дії, Сальдо також не аргументував.