Колаборантка Томіліна розповіла, що росіяни вважали її міською божевільною

15 Лютого 2024, 18:15

Голова незаконної “обласної думи” Тетяна Томіліна дала велике інтерв’ю російським пропагандистам, в якому розповіла, як їй тяжко жилось 30 років в незалежній Україні, як після окупації міста від голодної смерті врятував пакет російської гуманітарки, а самі російські військові вважали її божевільною.

“Коли 24 лютого 2022 року росіяни зайшли, я їх не зустрічала хлібом-сіллю. Для того, щоб вони розуміли, а вони мали розуміти, що є негатив, який вони зустріли, що є і не негатив. Коли була можливість, я кричала всім: «Працюйте, браття!». Вони вважали, що якась міська божевільна”, – зазначила Томіліна.

Також, за словами колаборантки, майже всі її знайомі засудили рішеня Томіліної зрадити своїй державі. Деякі навіть, зустрічаючи її під час окупації міста, переходили на інший бік вулиці. Зараз Томіліна живе на окупованій Росією території області та є “абсолютно щасливою”. Скражиться вона лише на маленьку зарплатню та постійні вибухи. Підбиваючи підсумки свого інтерв’ю, колаборантка, підтверджуючи свій статус міської божевільної, зазначає: “Області не вистачає нашої віри в Херсонщину. Материкової віри. І області не вистачає віри у себе. Ось як тільки складуться ці пазли, тоді все вийде!” – говорить Томіліна.