Українські військові ліквідували на Херсонщині російського підполковника Руслана Атанова. Росіяни назвали цю смерть “випадковою”

18 Січня 2024, 14:43

Російський підполковник Руслан Атанов загинув на Херсонщині внаслідок удару української артилерії. Атанов знаходився всередині зенітного комплексу “Оса” у той час, коли по ньому “прилетіла” ракета з “HIMARS”. Окупанти називають смерть підполковника “нещасним випадком”.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

14.01.2024 в результаті удару ЗСУ загинув командир 2-го зенітного ракетного полку 104-ї десантно-штурмової дивізії ВДВ РФ підполковник Атанов Руслан Сергійович. Повідомляється, що метою ВСУ був аж ніяк не підполковник, а ЗРК «Оса», який дислокувався на південь від села  Козачі Лагері. Обчисливши місце розташування військової техніки, ЗСУ завдали удару, використовуючи РСЗВ «HIMARS». Суто випадково підполковник Атанов перебував у цей момент всередині ЗРК «Оса»”, – йдеться у повідомленні. 

Пізніше у Мережі з’явились кадри з ударом по російській ЗКР, всередині якої, ймовірно, знаходився Атанов. “Командир 2-го зенітного ракетного полку ВДВ РФ підполковник Атанов не зробив правильних висновків після загибелі полковника Оспанова, залишився в Козачих Лагерях Херсонської області і продовжив ходити до “Оси”, ніби там медом помазано. Судячи з відео, демілітаризація Руслана Сергійовича стараннями HIMARS пройшла швидко та практично безболісно”, – зазначають у Telegram-каналі “Бутусов Плюс”.