Росіяни не змогли “паспортизувати” 100% населення лівобережжя Херсонщини

15 Січня 2024, 19:16

Окупанти фактично визнали, що, попри всі їхні спроби, на лівобережжі Херсонщини залишились ті, хто досі не отримав російський паспорт. На це вказує рішення незаконної “Виборчої комісії” області дозволити брати участь у голосуванні на майбутніх виборах президента Росії жителям окупованих територій, котрі мають документи українського зразка.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

На засіданні було затверджено перелік документів, необхідних для реалізації виборчих прав громадян на території Херсонської області. Крім паспорту громадянина РФ або документу, що його заміщає, проголосувати можна буде за такими документами, як паспорт громадянина України”, – йдеться у повідомленні. 

Таким чином, окупанти вкотре констатують незавершеність своєї паспортизації, адже, незважаючи на репресії та утиск їхніх прав та свобод, на лівобережжі області залишаються люди з українськими паспортами. Звичайно, оголошення щодо можливості їхнього голосування на російських виборах є абсолютно марним, адже ті, хто майже два роки зберігають українські документи, навряд чи матимуть бажання взяти участь у незаконному голосуванні.