Благодійники з організації Project HOPE продовжують допомагати Херсонщині у сфері охорони здоров’я

29 Січня 2024, 15:50

Фото: Херсонська ОВА.

Україніьскі та іноземні благодійники продовжують підтримувати Херсонщину. Серед партнерів – організація Project HOPE, що займається наданням допомоги в сфері охорони здоров’я. Після звільнення правобережжя Project HOPE була однією з перших організацій, що приїхали до нашої області приїхали з гуманітарною місією.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.
Протягом року команда Project HOPE надала допомогу десяткам тисяч постраждалих внаслідок бойових дій, забезпечила ліками, витратними матеріали та медичним обладнанням більше ніж 30 закладам охорони здоров’я.
Завдяки співпраці з міжнародниками вдалося запустити сім мобільних бригад, які надають невідкладну медичну допомогу мешканцям громад.
6 Центрів первинної медико-санітарної допомоги області отримали спецавтівки, а
більше 130 працівників охорони здоров’я пройшли навчання.
Постраждалі від обстрілів та затоплення отримали гуманітарну допомогу. Це – 22600 індивідуальних та сімейних гігієнічних наборів , 3 790 000 літрів бутильованої питної води, генератори та 60 тонн паливних брикетів для забезпечення тепла у лікарнях.
Також наші партнери беруть активну участь у відновленні медзакладів у громадах, зокрема у грудні вони надали підтримку Киселівській амбулаторії.

Фото: Херсонська ОВА.