Благодійники надали фінансову допомогу в понад 3,5 млн. гривень Фонду “Сталеві”, що опікується морськими піхотинцями та їхніми родинами

30 Січня 2024, 16:30

Фото: Фонд "СТАЛЕВІ".

Благодійний фонд “Сталеві”, що створений за ініціативою Героя України Сергія Волинського, отримав донорську фінансову допомогу від АТ «Піреус Банк МКБ» у розмірі 3 550 000 гривень. Залучені кошти дозволять організації реалізувати ряд благодійних проєктів, відповідно до ключових напрямків діяльності фонду.

Зокрема, фінансова допомога, надана банком, буде направлена на лікування та обстеження захисників України, розвиток та функціонування програми з фізичної та психологічної реабілітації.

Крім того, планується продовження просвітницької роботи, задля поширення інформації про мужність та звитяги наших героїв як серед українців, так і для всієї міжнародної спільноти.

Команда фонду “Сталеві” опікується морськими піхотинцями та їхніми родинами. Фонд закликає всіх, хто причетний до служби в підрозділах морської піхоти України та потребує допомоги у вищезазначених напрямках, звертатись через форму запиту на сайті:

https://stalevi.com.

Раніше повідомлялось, що через “єВідновлення” відтепер можна отримати компенсацію на відбудову будинку на власній земельній ділянці.