Сьогодні внаслідок чергового російського обстрілу Херсона загинув підліток. Ще одна дитина у тяжкому стані

31 Грудня 2023, 16:10

Сьогодні, 31 грудня 2023 року, внаслідок чергового обстрілу росіянами міста Херсон загинув підліток. Окупанти обстріляли магазин, поблизу якого в цей час стояли діти. Один з них помер на місці, ще одного госпіталізовано у тяжкому стані.

Про це повідомляє у своєму Telegram-каналі Олександр Прокудін, голова Херсонської ОВА.

“Через російський удар загинув підліток, ще одна дитина – поранена. Ворог ударив по Херсону. У цей час поблизу магазину були діти. 14-річний хлопчик загинув на місці, 9-річний хлопчик – у вкрай важкому стані. У нього черепно-мозкова травма. Лікарі борються за його життя”, – йдеться у повідомленні.

Інформацію підтвердили у Херсонській обласній прокуратурі, проте у відомстві зазначили, що загиблому хлопцю було не 14, а 11 років.

“За даними слідства, 31 грудня близько 15:10 військові рф вкотре обстріляли Херсон. Внаслідок цієї атаки загинув 11-річний хлопчик.Наразі встановлено, що у край важкому стані до лікарні доставлено ще одну дитину. Госпіталізовано також 30- річну жінку. Дані щодо потерпілих серед мирного населення уточнюються”, – повідомляють у Прокуратурі.

Росіяни не зменшили інтенсивність правобережжя Херсонщини навіть у переддень нового року.  Вони прицільно б’ють по об’эктах критичної інфраструктури та житловим кварталам міста.