У Криму російські окупанти затримують людей, які поширили в Мережі відео із знищенням корабля “Новочеркаськ”

26 Грудня 2023, 13:53

Ілюстрація: відкриті джерела.

Російські загарбники в Криму полюють на людей, які зафільмували і поширили в Мережі відео із знищенням десантного корабля ЧФ РФ “Новочеркаськ”. Представник окупаційної так званої “влади” Криму Олег Крючков заявив про затримання таких осіб.

Про це повідомляє ІМІ з посиланням на російське пропагандистське видання “Крыминформ”.

За словами Крючкова, зараз цих людей допитують.

Інформацію про те, що окупанти полюють на людей, які зафіксували знищення судна та оприлюднили в соцмережах, Громадському радіо підтвердив член Меджлісу кримськотатарського народу, голова Кримськотатарського ресурсного центру Ескендер Барієв.

“Окупаційна влада в Криму зараз бореться з відео, де зафіксовані і момент влучання в “Новочеркаськ”, і момент його знищення. У першу чергу шукають, хто вистав це відео. Про це заявив і головний “геббельс” окупованого Криму Крючков. Він намагався сказати, що ці відео — не реальні. Шукають тих, хто ці відео публікував”, — розповів Ескендер Барієв.

Як повідомлялось раніше, сьогодні, 26 грудня 2023 року, близько 02:30 ночі, тактична авіація Повітряних Сил ЗСУ атакувала крилатими ракетами великий десантний корабель Чорноморського флоту РФ «Новочеркаськ» у порту Феодосії. Судно знищене.