Близько 1500 домогосподарств Нововоронцовської громади забезпечать паливними матеріалами від благодійників

02 Грудня 2023, 13:10

Фото: Херсонська ОВА.

Україніські та іноземні благодійні організації продовжують надавати допомогу громадам Херсонщини. Так, близько півтори тисячі домогосподарств Нововоронцовської громади тепер будуть забезпечені паливними матеріалами.

Благодійний фонд “Людина в біді” доставив брикети, завдяки яким вдасться зігріти близько тисячі осель.
До 21-го грудня по 2,5 тонни допомоги отримуватимуть жителі Нововоронцовки, яким більш як 70 років. Після очікується доставлення палива до сіл громади. Ними забезпечать усіх жителів пільгових категорій.
До доброї справи долучилася й Данська Рада у справах біженців. Вони нададуть кошти 300 домогосподарствам для придбання палива на зиму. Допомогу отримають одинокі батьки, родини з дітьми до 3-х років, багатодітні родини, люди з інвалідністю.
Гроші на купівлю твердого палива для осіб з інвалідністю виділило й Товариство Червоного Хреста України. Загалом кошти отримають сто домогосподарств.
У Хрещенівському старостинському окрузі за рахунок допомоги від БФ “Міжнародна солідарність” 80 домогосподарств отримують паливні брикети на зиму. Також волонтери РО РХММ “Добрий самарянин” завезли 40 тонн дров.