Відома херсонська хореограф Марія Прийма втекла до Москви і бере участь у російських фестивалях в Криму

29 Листопада 2023, 16:35

Херсонська хореограф Марія Прийма, викладачка школи танців “Латинський квартал”, переїхала до Росії. В столиці цієї країни вона продовжує професійну діяльність, навчаючи танців вже російських дітей. Прийма вже має суддівську ліцензію Російського танцювального Союзу, тож, ймовірно, є громадянкою держави-агресора. Крім того, колишня херсонка, поки її місто знищують росіяни, відпочиває в окупованому Криму і бере участь у фестивалях окупантів.

Про це нашим кореспондентам стало відомо з російських соцмереж. Оголошення про те, що Марія Прийма відтепер викладатиме танці в Москві, 27 листопада 2023 року на своїй сторінці у соцмережі “ВКонтакте” опублікувала московська студія танцю “Dance Way”.

“Продовжуємо наше знайомство з командою “Viks Dance Way”! Сьогодні ми з гордістю представляємо вам нашого тренера – Марію Прийму. Марія – справжній професіонал із величезним досвідом у світі танців. Вона була керівником і тренером клубу «Латинський квартал» (Херсон) протягом 17 років”, – йдеться у повідомленні.

Влітку 2023 року Прийма брала участь як експерт-хореограф у російському фестивалі “Тавріда-АРТ”, що відбувся в окупованому Криму. Публікацію про це сама ж хореограф-утікачка розмістила у своїх соцмережах.

Тож поки росіяни планомірно перетворюють Херсон на руїну, колишня херсонка спокійнісінько живе в Росії, працює на росіян та відпочиває на пляжах окупованого Криму, про що без докорів сумління повідомляє у своїх соцмережах.

Марія Прийма в окупованому Криму. Літо 2023 р.