Сили оборони атакують скупчення російських окупантів та їхньої техніки на Арабатській Стрілці

01 Листопада 2023, 13:37

Арабатська Стрілка. Фото: відкриті джерела.

Упродовж години місця розміщення російських військових щонайменше у двох захоплених курортних закладах на Арабатській Стрілці були вражені, ймовірно, ракетними ударами. Місцеві жителі повідомляють, що атака триває, над Арабатською Стрілкою помічені  безпілотники.

За словами співрозмовників Центру журналістських розслідувань, повітряна тривога у Генічеському районі триває з 10:30 ранку.

“Ракети поцілили у дві бази відпочинку – пансіонат «Юний» і «Блакитне полум’я» в селі Стрілковому. Звідти йде дим. Ці дитячі оздоровиці були захоплені рашистами і там знаходяться їхні «располаги»”, – розповіли жителі Генічеської громади.

За свідченнями місцевих, з Генічеська і села Генічеська Гірка до Стрілкового виїхали автомобілі швидкої допомоги та пожежні машини.

Над Арабатською Стрілкою і Азовським морем помічено прольот ракети і безпілотників.

Місцеві жителі згодом  також повідомили, що «бавовна» сталась і на базі відпочинку «Аура», де також поселені окупанти.

База відпочинку «Аура».

Гауляйтер окупованої частини Херсонської областы Володимир Сальдо підтвердив ракетну атаку ЗСУ по цілях на Арабатській Стрілці. Стверджує, що збито сім ракет, дві з яких «здетонували у пустинному районі» Арабатської Стрілки, але загроза не минула.

ОНОВЛЕНО!
Як повідомляють російські Telegram-канали, у Генічеському районі вдруге за сьогоднішній день оголошено повітряну тривогу.